Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μεταμεσονύκτιο πογκρόμ Χρυσαυγιτών στη Λυκόβρυση!


Ομάδα ροπαλοφόρων επιτέθηκε τα ξημερώματα σε Πακιστανούς με ρόπαλο και μαχαίρια, σκορπώντας τον τρόμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pheme.gr ένας από τους μετανάστες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, ενώ συμπατριώτης του χτυπήθηκε με ρόπαλο στο κεφάλι. 

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν έντρομοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης ξύπνησαν από τις φωνές των Χρυσαυγιτών που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγό στους δρόμους κατά των μεταναστών της.

Πανικόβλητοι οι μετανάστες έτρεχαν να κρυφτούν, για να γλυτώσουν από την εγκληματική επίθεση των ροπαλοφόρων που χτυπούσαν στο ψαχνό. 

Η μανία των ρατσιστικών ομάδων ήταν τέτοια που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν δίστασαν να επιτεθούν στα σπίτια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια νοικιάζουν διαμερίσματα σε αλλοδαπούς που εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Pheme.gr μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ρατσιστικές ομάδες πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιχειρώντας να σπάσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών που διαμένουν αλλοδαποί. 

Κάτοικοι της Λυκόβρυσης, που ξύπνησαν έντρομοι από τις επιθέσεις των χρυσαυγιτών, αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο την εγκληματική συμπεριφορά τους.

Χάρη στη στάση τους, πολλοί από τους αλλοδαπούς που διαβιούν εδώ και χρόνια στην περιοχή, γλύτωσαν την τελευταία στιγμή από την εκδικητική μανία των μαινόμενων επιδρομέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου