Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ρατσιστικό χτύπημα στη Μεταμόρφωση με μαχαίρωμα και εμπρησμό!



Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε κουρείο που βρίσκεται στην οδό Γκινοσάτης 43 στη Μεταμόρφωση.

Το κουρείο ανήκει σε αλλοδαπό. 

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι ρατσιστές (πιθανόν χρυσαυγίτες) επιτέθηκαν στον αλλοδαπό ιδιοκτήτη. Οδηγός ταξί που βρισκόταν ως πελάτης εκείνη τη στιγμή στο κουρείο προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες τον μαχαίρωσαν. Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο κουρείο.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Όλη η ιστορία όμως ξεκίνησε πριν από περίπου 15 μέρες όταν άγνωστοι άντρες μπήκαν στο κουρείο και απείλησαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του λέγοντας του πως αν δεν το κλείσει θα του το καταστρέψουν.

Οι άγνωστοι "κράτησαν την υπόσχεσή τους" και σήμερα 2 άντρες μπήκαν και πάλι στο κουρείο και ζήτησαν τα χαρτιά και την άδεια του ιδιοκτήτη. Πριν καλά -καλά αυτός όμως αντιδράσει τον χτήπησαν στο πρόσωπο. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλοι 4 άντρες με μαύρα ρούχα και πέταξαν καπνογόνα, πέτρες και βόμβες μολότοφ. Το κουρείο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Επιτέθηκαν ακόμη και στον πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που είχε σταματήσει για να κουρευτεί. Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου