Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Οι ομοφυλόφιλοι στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής!

Νέες απειλές και επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής!


"Μετά τους μετανάστες έρχεται και η σειρά σας", έγραφαν τα φυλλάδια που πέταξαν μέλη της Χρυσής Αυγής σε πρόσφατη "επίσκεψή" τους στο Γκάζι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε άρθρο στα "Χρονικά". Στόχος τους αυτή τη φορά ήταν η gay κοινότητα που συχνάζει στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ γενικά δεν είναι λίγα τα περιστατικά βίας που έχουν διαδραματιστεί από τη συγκεκριμένη οργάνωση σε ομοφυλόφιλα άτομα.

Προφανώς τα περισσότερα από τα περιστατικά αυτά δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς είναι λογικό τα περισσότερα θύματα να σωπαίνουν, φοβούμενα μη γνωστοποιηθούν οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις ή μη στοχοποιηθούν από τη φιλοναζιστική οργάνωση.

Η μαρτυρία ενός εικοσιεννιάχρονου αγοριού, που δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Χρυσής Αυγής αργά το βράδυ μετά από την έξοδο του σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι, έμεινε στα χαρτιά του Α.Τ Αθηνών..

Η Χρυσή Αυγή δείχνει καθημερινά το αληθινό της πρόσωπο. Σήμερα στρέφεται κατά μεταναστών και ομοφυλόφιλων. Αύριο; Κανείς δε μπορεί να πει πως δεν ξέρει ή πως δεν τον αφορούν τα όσα συμβαίνουν. Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας για τον άνθρωπο, είναι αγώνας για τη δημοκρατία, ένας αγώνας που οφείλουμε να δίνουμε όλοι καθημερινά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου