Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τραμπουκισμοί Κασιδιάρη σε ζωντανή εκπομπή - Επιτέθηκε με χαστούκια και μπουνιές!



Επίθεση με χαστούκια και μπουνιές δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1. Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στην οποία πέταξε νερό. Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έχει ζητήσει τη σύλληψη του. Τον Ηλία Κασιδιάρη αναζητά η αστυνομία, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Στο μεταξύ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το περιστατικό. 

Δείτε το βίντεο εδώ!

Το περιστατικό ξεκίνησε με τη λογομαχία του Ηλία Κασιδιάρη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Όταν η κ. Δούρου αναφέρθηκε στη δίκη του Κασιδιάρη που επρόκειτο να γίνει χθες και αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου, εκείνος εξοργισμένος της πέταξε ένα ποτήρι με νερό. 

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε και προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη Ρένα Δούρου του ζήτησε το λόγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της Λ. Κανέλλη. Την χαστούκισε και τη χτύπησε επανειλημμένα γροθιές, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Η Λιάνα Κανέλλη είναι τραυματισμένη. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έχει ζητήσει τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη. Εν τω μεταξύ, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το newsbeast, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση στην κ. Κανέλλη, διότι τον χτύπησε πρώτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr τεχνικοί και υπάλληλοι του ANT1, προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη να φύγει από το στούντιο καθώς περίμεναν να έρθει η αστυνομία. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απείλησε τους υπαλλήλους του ANT1, λέγοντας, «θα σας στείλω εκατό Χρυσαυγίτες». Στο στούντιο του ANT1 κατέφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. 

Η απάντηση Κανέλλη στον αέρα του ANT1

«Όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βγάλουν το ΚΚΕ από την πατριωτική δράση αυτού του τόπου είναι γελασμένοι», δήλωσε η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή μετά το περιστατικό. «Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, μπροστά μας θα το βρούμε. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους» πρόσθεσε και σημείωσε «δεν πρόκειται να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε». 

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι». 

«Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο», σημείωσε παρεμβαίνοντας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συνέχισε. «Πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπούν στη βουλή οι μπράβοι ναζιστές»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου